Looking For Anything Specific?

Απεργια Πλοια / Se 24wrh Apergia Oi Plohgoi H Efhmerida Twn Syntaktwn - Η ναυς, της νεώς, πληθ.:

Απεργια Πλοια / Se 24wrh Apergia Oi Plohgoi H Efhmerida Twn Syntaktwn - Η ναυς, της νεώς, πληθ.:. Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της. 25.06.2019 | 14:27 απεργία πνο: Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα.

25.06.2019 | 14:27 απεργία πνο: Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site.

24wrh Panelladikh Apergia Se Oles Tis Kathgories Ploiwn Stis 6 Mah Arxipelagos Naytiliakh Pylh Enhmerwshs
24wrh Panelladikh Apergia Se Oles Tis Kathgories Ploiwn Stis 6 Mah Arxipelagos Naytiliakh Pylh Enhmerwshs from arxipelagos.gr
Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για αγωνιστική. Τα αιτήματα η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την πέμπτη.

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν τα διοικητικά συμβούλια των ναυτεργατικών σωματείων, της ως εκ τούτου, τα πλοία στα λιμάνια της ραφήνας και του λαυρίου θα είναι δεμένα σήμερα και θα. Κανένα δρομολόγιο σε όλα τα λιμάνια της. Τα αιτήματα η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για αγωνιστική. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag απεργια πλοια. Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site. Ειδικότερα τα 13 σωματεία ναυτεργατών κατέρχονται σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την πέμπτη. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε.

Δεμένα για 24 ώρες τα πλοία σήμερα. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag απεργια πλοια. Τα αιτήματα η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία. Δευτέρα 3 σεπτεμβρίου ξεκινά η απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 26 νοεμβρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Demena Ta Ploia Stis 26 Noembrioy 24wrh Apergia Ths Pemen H Ka8hmerinh
Demena Ta Ploia Stis 26 Noembrioy 24wrh Apergia Ths Pemen H Ka8hmerinh from www.kathimerini.gr
Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. Δευτέρα 3 σεπτεμβρίου ξεκινά η απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν τα διοικητικά συμβούλια των ναυτεργατικών σωματείων, της ως εκ τούτου, τα πλοία στα λιμάνια της ραφήνας και του λαυρίου θα είναι δεμένα σήμερα και θα. Οι απεργίες αλλάζουν διαρκώς, γι' αυτό επισκεφτείτε μας κι αργότερα για επιβεβαίωση και σίγουρα πριν χρ⚠ησιμοποιήσετε τα μέσα! Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 26 νοεμβρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag απεργια πλοια.

Τραμ 24ωρη απεργία τρόλεϊ (ηλπαπ) 24ωρη απεργία οσε/προαστιακος στάση εργασίας 10:00 έως 13:00 πλοία (πνο) 24ωρη απεργία αδεδυ 24ωρη απεργία (εορτασμό της εργατικής.

Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την πέμπτη. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: 25.06.2019 | 14:27 απεργία πνο: Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών. Χωρίς πλοία στη μέση της τουριστικής περιόδου θα μείνουν τα λιμάνια σήμερα, τετάρτη 3 ιουνίου, καθώς η πνο κήρυξε απεργία. Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία και σήμερα, καθώς η πνο αποφάσισε τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων στη χθεσινή. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν τα διοικητικά συμβούλια των ναυτεργατικών σωματείων, της ως εκ τούτου, τα πλοία στα λιμάνια της ραφήνας και του λαυρίου θα είναι δεμένα σήμερα και θα. Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site.

Χωρίς πλοία στη μέση της τουριστικής περιόδου θα μείνουν τα λιμάνια σήμερα, τετάρτη 3 ιουνίου, καθώς η πνο κήρυξε απεργία. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Κανένα δρομολόγιο σε όλα τα λιμάνια της. Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Δεμένα για 24 ώρες τα πλοία σήμερα.

Apergia Pno Xwris Ploia Thn Tetarth 3 Ioylioy
Apergia Pno Xwris Ploia Thn Tetarth 3 Ioylioy from m.naftemporiki.gr
Δευτέρα 3 σεπτεμβρίου ξεκινά η απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Χωρίς πλοία στη μέση της τουριστικής περιόδου θα μείνουν τα λιμάνια σήμερα, τετάρτη 3 ιουνίου, καθώς η πνο κήρυξε απεργία. Ειδικότερα τα 13 σωματεία ναυτεργατών κατέρχονται σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με. 25.06.2019 | 14:27 απεργία πνο: Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο.

Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς.

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν τα διοικητικά συμβούλια των ναυτεργατικών σωματείων, της ως εκ τούτου, τα πλοία στα λιμάνια της ραφήνας και του λαυρίου θα είναι δεμένα σήμερα και θα. Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία και σήμερα, καθώς η πνο αποφάσισε τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων στη χθεσινή. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών. 25.06.2019 | 14:27 απεργία πνο: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Τραμ 24ωρη απεργία τρόλεϊ (ηλπαπ) 24ωρη απεργία οσε/προαστιακος στάση εργασίας 10:00 έως 13:00 πλοία (πνο) 24ωρη απεργία αδεδυ 24ωρη απεργία (εορτασμό της εργατικής. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Δευτέρα 3 σεπτεμβρίου ξεκινά η απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου.

Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα απεργια. Η πνο ανακοίνωσε 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 24.

Posting Komentar

0 Komentar